Bereidingswijze
Roer de boter met de suiker en de kruiden met een mixer zacht
Voeg water,ei,maizena en het bakmeel toe
Mix alles goed door elkaar
Doe het deeg in een spuitzak en spuit hele kleine rozetjes op het bakblik
Bak ze ongeer in 12-15 minuten in het midden van de oven gaar
Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen
Voeg water,ei,maizena en het bakmeel toe
Mix alles goed door elkaar
Doe het deeg in een spuitzak en spuit hele kleine rozetjes op het bakblik
Bak ze ongeer in 12-15 minuten in het midden van de oven gaar
Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen
Vertel iets leuks over dit recept
Gluten-Suiker-Lactosevrij
Ingrediƫnten
100 gram glutenvrij meel
40 gram boter-lactose vrij
2 eetlepels maismoutsuiker-of fructose
2 tl speculaaskruiden
1 el water
1/2 ei
15 gram maizena
40 gram boter-lactose vrij
2 eetlepels maismoutsuiker-of fructose
2 tl speculaaskruiden
1 el water
1/2 ei
15 gram maizena
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven
Bakplaat
Bakplaat
Leuke tips
Tip 1:
Als u ze een dag laat liggen zijn ze nog lekkerder!
Tip 2:
Haal bij de Jamin een doorzichtige letter gevuld met smarties,
haal deze eruit en doe de mini kruidnootjes erin en u heeft een goede vervanging voor een chocolade letter
Als u ze een dag laat liggen zijn ze nog lekkerder!
Tip 2:
Haal bij de Jamin een doorzichtige letter gevuld met smarties,
haal deze eruit en doe de mini kruidnootjes erin en u heeft een goede vervanging voor een chocolade letter
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1102051
Homepage ID
1265784
Smaak
Z
Teller
2224
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de overn voor op 170 graden
Beboter de bakplaat
Beboter de bakplaat
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid