Sinterklaasfondue

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/15/2004 - 01:23
Bereidingswijze
Smelt de chocolade boven een warmtebad, voeg er melk, de room, de kaneel en de suiker bij en meng dit flink door elkaar.


Giet het chocolademengsel in een elektrisch fonduestel.



Pel de mandarijntjes en verdeel ze in partjes, snij de peperkoek in hapklare stukjes, en vorm de marsepein met de hand tot kleine balletjes.

Prik een stukje fruit, peperkoek of marsepein op een fonduevorkje en dompel in de chocolade.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
400 gr pure chocolade ( fondant )

2 dl melk

2 dl room

50 gr suiker

1 koffielepel gemalen kaneel

8 mandarijnen

4 sneden peperkoek

50 gr marsepein.
Hulpmiddelen & keukengerei
Een pan, een elektrisch fonduestel en fonduevorkjes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1101939
Homepage ID
1253833
Smaak
Z
Teller
960
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ghislaine1941
Gelegenheid