Bereidingswijze
Doe de boter, de basterdsuiker, de koekkruiden en een snufje zout in een kom en roer het met een vork tot een egale zachte massa. Voeg al roerend de helft van het zelfrijzend bakmeel en 1 eetlepel melk toe en vermeng alles Goed. Voeg de rest van het zelfrijzend bakmeel en eventueel 1 eetlepel melk toe en kneed het met een koele hand tot een soepel deeg. Verwarm de oven voor op 175 ?C en vet een bakblik in. Vorm van het deeg ongeveer 100 balletjes van 1 cm doorsnee, druk ze iets plat en leg ze op het bakblik. Bak de kruidnoten in het midden van de oven in een kwartier bruin en gaar en laat ze uit de oven op het bakblik afkoelen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
40 gram zachte boter - 50 gram bruine basterdsuiker - 1 1/2 theelepel koekkruiden - zout - 100 gram zelfrijzend bakmeel - 2 eetlepels melk
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1101853
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
402
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid