Bereidingswijze
Vermeng de honing en het ei, voeg de overige ingredienten toe, kneed er een soepel deeg van en laat dit in de koelkast 1 uur opstijven. Rol het deeg op een met bloem bestoven werkvlak tot een 1 cm dikke lap uit en steek of snijd hier figuren uit. Doe de over taaitaai op een ingevette bakplaat en bak ze in een hete oven (200 ?C) in 10-15 minuten gaar. Voor een glimmende kleur kunt u er opgeklopt ei over strijken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
250 gram vloeibare honing - 1 ei = 350 gram bloem - 2 mespuntjes bakpoeder - 1 eetlepel speculaaskruiden - 1 theelepel gemalen anijszaad - 1 ei voor een glimmende kleur
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1101851
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
413
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid