Bereidingswijze
Leg de deegplakjes op elkaar en rol ze uit tot een rechthoek van ongeveer 30 x 30 cm. Snijd de deeglap in tweeen en plak ze aan elkaar tot 15 x 60 cm. Vorm de amandelspijs tot een rol van 55 cm. Verwarm de oven voor op 200 ?C. Leg de amandelspijs op de deeglap en vouw het deeg rond de amandelspijs. Plak de deegnaad en de zijkanten met water vast en vorm de rol met de deegnaad naar beneden op de bakplaat tot een letter S. Bestrijk het deeg met ei en bak het in het midden van de oven in ongeveer 35 minuten goudbruin en gaar.
Aantal personen
20.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
450 gram ontdooid diepvriesbladerdeeg - 500 gram amandelspijs - 1 losgeklopt ei
Hulpmiddelen & keukengerei
een ingevette bakplaat
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1101791
Homepage ID
1077555
Smaak
Z
Teller
690
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid