Marsepein van Sinterklaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/14/2004 - 00:37
Bereidingswijze
Maal de amandelen in een keukenmachine heel fijn. Voeg de poedersuiker, het citroensap en 1 eetlepel likeur toe en meng alles tot een stevig deegachtig mengsel ontstaat. Voeg eventueel naar smaak nog de tweede lepel likeur toe. Vorm een grote bal, verpak die in plasticfolie en laat hem, om de smaak te laten ontwikkelen, een week in de koelkast rusten.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
250 gram blanke amandelen - 250 gram poedersuiker - 2 theelepels citroensap - 1 a 2 eetlepels sinaasappellikeur
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1101788
Homepage ID
1077555
Smaak
Z
Teller
530
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
luckyjo
Gelegenheid