Pepernoten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/14/2004 - 00:14
Bereidingswijze
Zeef de bloem met het bakpoeder in een kom. Maak een kuiltje in het midden en doe daar de stroop en de specerijen in. Roer alles vanuit het midden goed door elkaar en maak een stevig deeg. Smeer een bakblik in met boter, druk er knikkers van het deeg op en bak die in een matig warme oven (160?C) in circa 15 minuten lichtbruin en gaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
200 gram bloem - 1/2 theelepel bakpoeder - een snufje zout - 150 gram stroop - 2 theelepels kaneelpoeder - 1 theelepel kruidnagelpoeder - 1 theelepel gemalen nootmuskaat - 1/2 theelepel gemalen korianderzaad
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1101781
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
435
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
luckyjo
Gelegenheid