Bereidingswijze
Snijd de boter klein en vermeng hem met de overige ingredienten in een kom. Laat het deeg in de koelkast even opstijven. Maak er na een half uur kleine balletjes van, druk die even in en leg ze op een ingevette bakplaat. Bak ze in het midden van de oven 20 minuten op 160 ?C.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
50 gram bruine basterdsuiker - 100 gram zelfrijzend bakmeel - 50 gram boter - 1 eetlepel water - 2 theelepels speculaaskruiden
Hulpmiddelen & keukengerei
LAAT JE EEN BERICHTJE ACHTER
ALS JE DIT RECEPT MEENEEMT
ALS JE DIT RECEPT MEENEEMT
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1101779
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
461
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid