Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 150 ?C. Zeef het zelfrijzend bakmeel, het zout, de basterdsuiker en de speculaaskruiden in een kom. Voeg de boter en de melk toe en kneed van het geheel een soepel deeg. Voeg eventueel nog wat melk toe als het deeg te kruimelig is. Vorm van het deeg balletjes ter grootte van een kers. Leg de balletjes op een beboterde bakplaat en druk ze enigszins plat. Bak de pepernoten in de oven in ongeveer 20 minuten mooi bruin en gaar. Laat de pepernoten op een rooster afkoelen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
250 gram zelfrijzend bakmeel - 1 mespuntje zout - 125 gram lichtbruine basterdsuiker - 1 eetlepel speculaaskruiden - 100 gram zachte boter - 3 eetlepels melk
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1101778
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
414
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid