Bereidingswijze
Draai er kleine pepernootjes van
Bak ze in ca.15 min gaar in de oven op 150 graden
Bak ze in ca.15 min gaar in de oven op 150 graden
Ingrediƫnten
150 g glutenvrij bloem
75 g bruine basterdsuiker
90 g boter
10 g speculaaskruiden
2 eetlepels melk of water
75 g bruine basterdsuiker
90 g boter
10 g speculaaskruiden
2 eetlepels melk of water
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine
Leuke tips
Laat ze vooral eerst koud worden voor
je ze op eet
Warm zijn ze nog heel bros en soms (zeker als ze wat fors
zijn) ook zacht en melig
je ze op eet
Warm zijn ze nog heel bros en soms (zeker als ze wat fors
zijn) ook zacht en melig
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1101658
Homepage ID
1265784
Smaak
Z
Teller
2013
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Doe alles in de keukenmachine
Of in een kom en zelf kneden
Na een poosje ontstaat een mooie soepele bal
Of in een kom en zelf kneden
Na een poosje ontstaat een mooie soepele bal
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid