Tijgertoetje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/07/2004 - 15:05
Bereidingswijze
Schenk 4 1/2 dl melk in een kom. Roer de poeder met karamelsmaak door de melk. Klop het mengsel met een garde of mixer in 3 minuten tot een bijna stijve pudding. Schep met een juslepel een laagje pudding van ongeveer 2 cm in elk longdrinkglas en zet de glazen ongeveer 1 minuut in de koelkast. Schenk 4 1/2 dl melk in een andere kom. Roer de poeder met vanillesmaak erdoor. Klop dit ook met een garde of mixer in 3 minuten bijna stijf. Schep met een andere lepel een laagje vanillepudding van 2 cm in elk glas boven op de karamelpudding. Laat ook dit laagje ongeveer 1 minuut stijf worden in de koelkast. Schep nu nog twee keer afwisselend een laagje karamel- en vanillepudding in elk glas. Zet de glazen ongeveer 10 minuten in de koelkast. Spuit daarna op elke pudding een toefje slagroom en steek er 3 chocoladestokjes in als versiering.Smakelijke eten!!

Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
9 dl melk. 1 pakje puddingpoeder karamel slagroom (uit spuitbus), 12 chocolade Mikadostokjes.
Hulpmiddelen & keukengerei
glazen
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1100897
Homepage ID
1246760
Smaak
Z
Teller
1070
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
romy*
Gelegenheid