Bereidingswijze
Was de sla en dep elk blaadje met wat keukenpapier goed droog. Knip de tuinkers los. Strooi de shoarmakruiden op de reepjes kipfilet. Snij van de shoarmabroodjes een stukje van de bovenkant af en knijp de broodjes voorzichtig open. Doe de boter in een koekenpan. Bak de kipreepjes op hoog vuur ongeveer 4 minuten. Schep de reepjes af en toe een beetje om. Rooster ondertussen de shoarmabroodjes in de broodrooster. Neem de pan van het vuur, roer de zilveruitjes en de creme fraiche door de kipreepjes. Doe in elk broodje een blaadje sla. Schep het kipmengsel in de broodjes en strooi de tuinkers erover. Leg de broodjes op een bord en eet er lekker patat bij.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 blaadjes sla, 1/3 bakje tuinkers, 1/2 eetlepel shoarmakruiden, 1 eetlepel boter of margarine, 225 g kipfilet-reepjes (bakje), 4 shoarmabroodjes, 3 eetlepels zilveruitjes (pot), 1 bekertje creme fraiche (125 ml)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1100520
Homepage ID
1246760
Smaak
H
Teller
1845
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid