Bereidingswijze
Klop de boter zacht en roer de basterdsuiker erdoor.
Voeg de eieren, het water en de gezeefde bloem met een mespuntje speculaaskruiden toe.
Klop dit mengsel tot een glad beslag en spatel de pepernoten erdoor.
Giet het beslag in een ingevette cakevorm van ongeveer 800 gram inhoud.
Bak de cake in een voorverwarmde oven van 175-180 graden gaar.
Voeg de eieren, het water en de gezeefde bloem met een mespuntje speculaaskruiden toe.
Klop dit mengsel tot een glad beslag en spatel de pepernoten erdoor.
Giet het beslag in een ingevette cakevorm van ongeveer 800 gram inhoud.
Bak de cake in een voorverwarmde oven van 175-180 graden gaar.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
3 eieren -
50 gram water-
150 gram roomboter-
150 gram basterdsuiker -
150 gram bloem -
snufje zout en
speculaaskruiden .
100 gram pepernoten .
50 gram water-
150 gram roomboter-
150 gram basterdsuiker -
150 gram bloem -
snufje zout en
speculaaskruiden .
100 gram pepernoten .
Hulpmiddelen & keukengerei
een kom, garde, een zeef en een cakevorm.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1100390
Homepage ID
1253833
Smaak
Z
Teller
2135
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid