Bereidingswijze
1. Taartbodems op elkaar plakken met jam en op de onderplaat jeggen. Kleur de helft van de creme lichtgroen. Verdeel de rest in twee porties. Laat 1 portie ongekleurd, kleur de andere donkergroen. Smer ongekleurd glazuur op de trommel; lichtgroen glazuur aan de zijkanten.
2. Knip lint op de lengte die langs de zijkant van de trommel past. Duw het lint op de zijkant van de trommel in zigzag patroon.
3. Snijd met een scherp mes de drop in gelijke schijfjes. Plak ze op de zijkant van de taart. Spuit donkergroene creme lang de bovenrand van de trommel. Wikkel aluminiumfolie om de eetstokjes en prik een snoepje (een ronde Engelse drop) aan de uiteinden om er trommelstokken van te maken.
2. Knip lint op de lengte die langs de zijkant van de trommel past. Duw het lint op de zijkant van de trommel in zigzag patroon.
3. Snijd met een scherp mes de drop in gelijke schijfjes. Plak ze op de zijkant van de taart. Spuit donkergroene creme lang de bovenrand van de trommel. Wikkel aluminiumfolie om de eetstokjes en prik een snoepje (een ronde Engelse drop) aan de uiteinden om er trommelstokken van te maken.
Vertel iets leuks over dit recept
Een vrolijke kindertaart.
Ingrediƫnten
2x20cm gekochte taartbodem
? kop aardbeienjam
2 porties botercreme
groene levensmiddelen kleurstof
1 ? meter groen lint
grote spuitzak nr 2
Engelse drop
gekleurde musket pillen
2 eetstokjes.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1100333
Homepage ID
1261658
Smaak
A
Teller
3770
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid