Bereidingswijze
Van alle broodjes snij je van de bovenkant een kapje af. Nu hol je ze met je vingers of een lepeltje uit.De kruimels zijn voor de vogels. Zo is er plaats voor het gehakt, dat straks in de broodjes gaat.Gehakt, Italiaanse kruiden, gehaktkruiden en mosterd doe je samen in een kom. Kneed het met je handen stevig door elkaar. Vul alle broodjes met gehakt. Zet ze op het rooster, in het midden van de oven en bakken maar... Na 20 minuten zijn ze knapperig en gaar. Extra lekker met tomatenketchup of curry.
Ingrediƫnten
8 witte afbakpistolets, 500 g gehakt half-om-half, 1 theelepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden, 1 zakje gehaktkruiden, 1 theelepel mosterd ,tomatenketchup of curry
Hulpmiddelen & keukengerei
lepeltje, oven, kom.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1100162
Homepage ID
1246760
Smaak
H
Teller
1044
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid