Bereidingswijze
Week 12 blaadjes witte gelatine, ca 3 minuten in ruim koud water. Maak 100g aardbeien en blauwe bessen schoon en snij de aarbeien in vieren. Breng 800ml aangemaakte limonade van rode siroop aan de kook. Haal de pan van het vuur, voeg de voorzichtig uitgeknepen gelatine toe en roer tot deze is opgelost. Schenk een dun laagje in de muffinvormpjes en laat deze opstijven in de koelkast. Verdeel een laagje fruit erover en schenk er weer laagje van het geleimengsel over. Herhaal de laagjes totdat het fruit op is en eindig met het geleimengsel. Laat de muffins in de koelkast in 1 nacht verder opstijven. Snijd de randen van de muffins los en houd de onderkant van de muffinsvorm even in heet water. Druk de muffins uit de siliconenvormpjes en serveer ze.
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
12 blaadjes witte gelatine, 100g aardbeien en blauwe bessen, 800ml aangemaakte limonade.
Hulpmiddelen & keukengerei
12 siliconenvormpjes
Leuke tips
Gebruik bijv. kiwiin groene aanmaaklimonade en mango in oranje aanmaaklimonade.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1099937
Homepage ID
52812
Smaak
A
Teller
792
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid