Hartig gevulde tortilla

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/31/2004 - 15:38
Bereidingswijze
Rasp 1 kleine winterpeen en snij deze in dunne repen van ca. 10 cm lang. Was 1 komkommer en halveer deze in de lengte. Verwijder de zaadjes en snij de komkommer in dunne repen van ca. 10 cm lang. Snij 300g gerookte kip in repen van ca. 8 cm lang. Laat 425g mini-mais(Royal Mail)uitlekken en halveer ze in de lengte. Verwarm de voen voor op 220 ?C(hetelucht 200?C). Verhit 3 eetlepels zonnebloemolie en bak de wortelrepen op een laag vuur ca. 6 minuten. Voeg de mais, de komkommer en de kip toe aan de wortel en bak deze ca. 2 minuten mee. Bestrooi met zout en peper. Vouw 4 soft tortillas in de vorm van een patatzak en zet iedere torilla in een ovenvaste beker of glas. Vul de tortillas met het groentenmengsel en verdeel er 75g geraspte belegen kaas over. Zet ze ca. 6 minuten in de oven. Geef er 8 eetlepels milde salsasaus apart bij.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
1 kleine winterpeen, 1 komkommer, 300g gerookte kip, 425g mini-mais(Royal Mail), 3 eetlepels zonnebloemolie, zout, peper, 4 soft tortillas, 75g geraspte belegen kaas, 8 eetlepels milde salsasaus.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1099935
Homepage ID
52812
Smaak
A
Teller
1219
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jacoba_b
Gelegenheid