Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200?C(hetelucht 180?). Schil 3 grote (zoete) aardappels met een dunschiller, snij ze in plakjes van 1 cm dik en steek met een hartstekker hartjes uit de aardappel. Was de aardappelhartjes en dep ze droog. Verdeel de aardappelhartjes over een ingevette bakplaat, besprenkel ze met een beetje olijfolie en bestrooi de hartjes met 1 eetlepel pizzakruiden(Silvo). Bak ze midden in de oven in ca. 20 minuten gaar en laat de aardappelhartjes afkoelen. Was 20 radijsjes en laat een stukje van de kroontjes zitten. Was 1 komkommer en snij deze in plakken van ca. 1 cm. Druk met de hartjessteker hartjes uit de komkommer, uit 4 plakken jong belegen kaas van 1 cm dik en uit 5 plakken cerverlaatworst van 1 cm dik. Steek de radijsjes en de hartjes om en om aan een leuk versierde prikker. Maak 2 winterpenen schoon, snij ze in plakken en steek de prikkers erin.
Aantal personen
20.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
3 grote (zoete) aardappels, olijfolie, 1 eetlepel pizzakruiden(Silvo), 20 radijsjes, 1 komkommer, 4 plakken jong belegen kaas, 5 plakken cerverlaatworst, 2 winterpenen.
Hulpmiddelen & keukengerei
hartjesstekker
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1099931
Homepage ID
52812
Smaak
A
Teller
588
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid