pikante pompoentaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/30/2004 - 18:32
Bereidingswijze
ronde taartvorm ,20cm.doorsnede, invetten en met bakpapier bedekken. Boter, schil en suiker luchtig en romig roeren. Eieren een voor een toevoegen, goed roren. Pompoen en pruimen toevoegen en daarna afwisselend de gezeefde bloem met kruiden en het sap toevoegen. In taartvorm scheppen en +/- 45 min. laten bakken. 5 min.laten staan en af laten koelen
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker snel klaar om in de oven te zetten
Ingrediƫnten
180gr boter;1tl geraspte sinaasappelschil;250gr suiker;3 eieren; 3/4 kop koude pompoenpuree; 1/2 gehakte pruimen; 2 koppen zelfr. bakmeel; 1/2 speculaaskruidenmix;0,6 dl. sinaasappelsap
Leuke tips
kamertemperatuur
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1099873
Homepage ID
1255670
Smaak
Z
Teller
2408
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ettebab
Gelegenheid