Hartige Ham-Kaas-Poffertjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/27/2004 - 12:04
Bereidingswijze
Verwarm de poffertjespan op een half hoog vuur.Bestrijk de holletjes met een beetje boter.Schep met een juslepel beslag in de holletjes.Bak de poffertjes tot de bovenkant bijna droog is.Keer de poffertjes met een vork en bak ook de onderkant bruin.Leg de poffertjes op een bord en bak op dezelfde manier van de rest van het beslag ook poffertjes.Verdeel de poffertjes over vier borden.Strooi de rest van de kaas erover en leg er een klontje boter op.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=gif&img=20041027121603.gif">Hartige Ham-Kaas-Poffertjes,is leuk om samen met je kinderen op een regenachtige middag samen te maken.Ze zijn werkelijk verrukkelijk!
Ingrediƫnten
  • 100gr:ham
  • 20 sprietjes bieslook
  • 1/2 pak poffertjesmix
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 100gr: geraspte kaas
  • 100gr:boter
  • 4 dl:water
Hulpmiddelen & keukengerei
Poffertjespan en een schaal,juslepel.
Leuke tips
nvt
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
1099601
Homepage ID
1215781
Smaak
H
Teller
7040
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Hak de ham heel fijn.Knip de bieslook fijn.Doe de poffertjesmix in een kom of schaal en roer de ham,de bieslook en de helft van de kaas erdoor.Voeg al roerende 4 dl:water en de olie toe.Blijf roeren tot een glad beslag ontstaat.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
zwollenaartje
Gelegenheid