Taaitaai

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 10/26/2004 - 21:24
Bereidingswijze
Meng de honing met het ei.
Kneed deze massa met de gezeefde bloem, bakpoeder en speculaaskruiden
tot een soepel deeg.
Laat het deeg minstens 12 uur rusten.
Rol het deeg uit tussen twee ingevette vellen bakpapier (tot het ca. 1 cm dik is) en steek er vormpjes uit.
Bak het 15 tot 20 minuten op 200 graden in een voorverwarmde oven.
Ingrediƫnten
  • 300 gram honing
  • een half ei

  • 300 gram gezeefde bloem

  • 12 gram bakpoeder 10 gram speculaaskruiden

  • twee ingevette vellen bakpapier

  • Bereidingstijd
    30-60 min
    Keuken
    Nederlands
    Soort gerecht / gang
    Banket
    Recept ID
    1099561
    Homepage ID
    1261658
    Smaak
    Z
    Teller
    994
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    13
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    de_gebakkraam
    Gelegenheid