Bereidingswijze
Meng de honing met het ei.
Kneed deze massa met de gezeefde bloem, bakpoeder en speculaaskruiden
tot een soepel deeg.
Laat het deeg minstens 12 uur rusten.
Rol het deeg uit tussen twee ingevette vellen bakpapier (tot het ca. 1 cm dik is) en steek er vormpjes uit.
Bak het 15 tot 20 minuten op 200 graden in een voorverwarmde oven.
Kneed deze massa met de gezeefde bloem, bakpoeder en speculaaskruiden
tot een soepel deeg.
Laat het deeg minstens 12 uur rusten.
Rol het deeg uit tussen twee ingevette vellen bakpapier (tot het ca. 1 cm dik is) en steek er vormpjes uit.
Bak het 15 tot 20 minuten op 200 graden in een voorverwarmde oven.
Ingrediƫnten
300 gram gezeefde bloem
12 gram bakpoeder 10 gram speculaaskruiden
twee ingevette vellen bakpapier
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1099561
Homepage ID
1261658
Smaak
Z
Teller
994
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid