Marsepein 3

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 10/26/2004 - 21:09
Bereidingswijze
Maak de amandelen zo fijn mogelijk.
Zeef de poedersuiker
Kneed de amandelen, poedersuiker en rozenwater tot een soepel deeg.
Leg het 1 dag in plastic- of aluminiumfolie op een koele plaats. Een week is nog beter. Dan zijn de smaken pas echt goed in elkaar doorgedrongen.
Maak er figuurtjes van.
U kunt de marsepein eventueel met voedingskleurstof een kleurtje geven.
Vertel iets leuks over dit recept
Een Sint ? Nicolaas lekkernij.
Ingrediƫnten
  • 250 gram amandelen
  • 400 gram poedersuiker

  • 3 of 4 eetlepels rozenwater
  • Bereidingstijd
    20-30 min
    Keuken
    Nederlands
    Soort gerecht / gang
    Anders
    Recept ID
    1099558
    Homepage ID
    1261658
    Smaak
    Z
    Teller
    654
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    0
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    de_gebakkraam
    Gelegenheid