Bereidingswijze
Maak de amandelen zo fijn mogelijk.
Zeef de poedersuiker
Kneed de amandelen, poedersuiker en rozenwater tot een soepel deeg.
Leg het 1 dag in plastic- of aluminiumfolie op een koele plaats. Een week is nog beter. Dan zijn de smaken pas echt goed in elkaar doorgedrongen.
Maak er figuurtjes van.
U kunt de marsepein eventueel met voedingskleurstof een kleurtje geven.
Zeef de poedersuiker
Kneed de amandelen, poedersuiker en rozenwater tot een soepel deeg.
Leg het 1 dag in plastic- of aluminiumfolie op een koele plaats. Een week is nog beter. Dan zijn de smaken pas echt goed in elkaar doorgedrongen.
Maak er figuurtjes van.
U kunt de marsepein eventueel met voedingskleurstof een kleurtje geven.
Vertel iets leuks over dit recept
Een Sint ? Nicolaas lekkernij.
Ingrediƫnten
3 of 4 eetlepels rozenwater
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1099558
Homepage ID
1261658
Smaak
Z
Teller
654
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid