Borstplaat

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 10/26/2004 - 15:11
Bereidingswijze
Verwarm de suiker, melk en room al roerend tot de laatste druppel die van de lepel valt, draden trekt.
Voeg (van het vuur af)l boter enn bigarreaux toe en blijf roeren.
Bekleed de vorm met bakpapier en vul de vorm met de borstplaat.
Af laten koelen en vorm verwijderen.
Variatie 1: Vervang de bigarreaux voor 75 gram gember en de melk voor 1 eetlepel water en 1 eetlepel gembersiroop
Variatie 2: Vervang de bigarreaux voor 25 gram cacao
Variatie 3: Vervang de bigarreaux voor 2 eetlepels koffie-extract(poeder)

Vertel iets leuks over dit recept
Een Sint ? Nicolaas lekkernij.
Ingrediƫnten
  • 200 gram suiker

  • 2 eetlepels melk

  • 2 eetlepels room

  • 1 theelepel boter

  • 75 gram bigarreaux

  • Bereidingstijd
    30-60 min
    Keuken
    Nederlands
    Soort gerecht / gang
    Anders
    Recept ID
    1099523
    Homepage ID
    1261658
    Smaak
    Z
    Teller
    811
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    2
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    de_gebakkraam
    Gelegenheid