Bereidingswijze
Verwarm de suiker, melk en room al roerend tot de laatste druppel die van de lepel valt, draden trekt.
Voeg (van het vuur af)l boter enn bigarreaux toe en blijf roeren.
Bekleed de vorm met bakpapier en vul de vorm met de borstplaat.
Af laten koelen en vorm verwijderen.
Variatie 1: Vervang de bigarreaux voor 75 gram gember en de melk voor 1 eetlepel water en 1 eetlepel gembersiroop
Variatie 2: Vervang de bigarreaux voor 25 gram cacao
Variatie 3: Vervang de bigarreaux voor 2 eetlepels koffie-extract(poeder)
Voeg (van het vuur af)l boter enn bigarreaux toe en blijf roeren.
Bekleed de vorm met bakpapier en vul de vorm met de borstplaat.
Af laten koelen en vorm verwijderen.
Variatie 1: Vervang de bigarreaux voor 75 gram gember en de melk voor 1 eetlepel water en 1 eetlepel gembersiroop
Variatie 2: Vervang de bigarreaux voor 25 gram cacao
Variatie 3: Vervang de bigarreaux voor 2 eetlepels koffie-extract(poeder)
Vertel iets leuks over dit recept
Een Sint ? Nicolaas lekkernij.
Ingrediƫnten
2 eetlepels melk
2 eetlepels room
1 theelepel boter
75 gram bigarreaux
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1099523
Homepage ID
1261658
Smaak
Z
Teller
811
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid