Bereidingswijze
Leg de deegplakjes op elkaar en rol ze uit tot een rechthoek van ? 30 x 30 cm
Snijd de deeglap in tweeen en plak ze aan elkaar (tot 15 x 60 cm)
Vorm de amandelspijs tot een rol van 55 cm
Verwarm de oven voor op 200?C
Leg de amandelspijs op de deeglap en vouw het deeg rond de amandelspijs
Plak de deegnaad en de zijkanten met water vast en vorm de rol met de deegnaad naar beneden op de bakplaat tot een letter S
Bestrijk het deeg met ei en bak het in het midden van de oven in ? 35 minuten goudbruin en gaar
Lekker met warme bisschopswijn!
Snijd de deeglap in tweeen en plak ze aan elkaar (tot 15 x 60 cm)
Vorm de amandelspijs tot een rol van 55 cm
Verwarm de oven voor op 200?C
Leg de amandelspijs op de deeglap en vouw het deeg rond de amandelspijs
Plak de deegnaad en de zijkanten met water vast en vorm de rol met de deegnaad naar beneden op de bakplaat tot een letter S
Bestrijk het deeg met ei en bak het in het midden van de oven in ? 35 minuten goudbruin en gaar
Lekker met warme bisschopswijn!
Vertel iets leuks over dit recept
Banketletter 2
Ingrediƫnten
500 gr amandelspijs
1 losgeklopt ei
Een ingevette bakplaat
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1099522
Homepage ID
1261658
Smaak
A
Teller
798
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid