fruitige jelly-muffins

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 10/26/2004 - 14:50
Bereidingswijze
Week de gelantine ca 3 min in ruim koud water.Maak de aardbeien en bessen schoon en snij de aardbeien in vier stukjes.Breng de limonade aan de kook.Haal de pan van het vuur en voeg de voorzichtig uitgeknepen gelantine toe en roer tot deze zijn opgelost.Schenk een dun laagje in de muffinvormpjes en laat deze opstijven in de koelkast.Verdeel een laagje fruit erover en schenk hier weer geleimengsel over.Herhaal de laagjes tot het fruit op is.En eindig met een laagje geleimengsel.Laat de muffins in de koelkast 1 nacht opstijven.Snij de randjes van de muffins los en houd de onderkant van de muffinvorm even in heet water.Druk de muffins uit de siliconenvormpjes en serveer ze.
Aantal personen
12.00
Ingrediƫnten
  • 12 blaadjes witte gelantine
  • 100 gr aardbeien
  • 100 gr blauwe bessen
  • 800 ml aangemaakte limonade
  • siliconen muffinbakvorm
  • Leuke tips
    Je kan verschillende kleuren limonade gebruiken!
    Bereidingstijd
    20-30 min
    Keuken
    U
    Soort gerecht / gang
    Nagerecht
    Recept ID
    1099517
    Homepage ID
    1075122
    Smaak
    Z
    Teller
    485
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    0
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    annie0710
    Gelegenheid