Bereidingswijze
Stoof de gesnipperde prei beetgaar in wat boter en bestrooi met wat bloem.Laat die even wat meebakken en voeg dan de melk of de room toe.Laat indikken tot je een dikke saus bekomt.Roer er wat gemalen parmezaanse kaas doorheen en enkele in stukjes gesneden rivierkreeft door.
Vul de videe en werk af met een extra rivierkreeftje.
Vul de videe en werk af met een extra rivierkreeftje.
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker borrelhapje.
Ingrediƫnten
enkele kant en klaar bladerdeeg videtjes,1staal prei,een klont boter,bloem,een flinke scheut melk of room,parmezaanse kaas,enkele rivierkreeftjes.
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven,pan,mesje,plank.
Leuke tips
Lekker met een wit wijntje.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1098257
Homepage ID
1250695
Smaak
H
Teller
1538
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Was en snij de prei heel fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid