Bereidingswijze
laat de bakboter smelten in een grote kookpot.
Doe er de 1/2kilo havermoutvlokken bij.Roer met een houten lepel gedurende 1 minuut.
Neem van het vuur af.
Mix in en kom de 4 hele eieren met de suiker.
Roer het eiermengsel bij de havermout met een houten lepel.
Voeg nadien de bloem toe.
Leg op de bakplaat een stuk aanbakpapier,rol bolletjes van het deeg.
Leg ze op ong.3cm van elkaar.
Bak op 180 graden.
Doe er de 1/2kilo havermoutvlokken bij.Roer met een houten lepel gedurende 1 minuut.
Neem van het vuur af.
Mix in en kom de 4 hele eieren met de suiker.
Roer het eiermengsel bij de havermout met een houten lepel.
Voeg nadien de bloem toe.
Leg op de bakplaat een stuk aanbakpapier,rol bolletjes van het deeg.
Leg ze op ong.3cm van elkaar.
Bak op 180 graden.
Vertel iets leuks over dit recept
Voor heksen en kaboutertjes!!!
Ingrediƫnten
300grambakboter,1/2kilo havermoutvlokken(of300gram havermoutvlokken en200gram muesli),4eieren,200gram suiker,200grambloem,2koffielepels bakpoeder,kookpot.
Hulpmiddelen & keukengerei
Kom,houten lepel,bakplaat,oven.
Leuke tips
Deze koekjes zijn in een mum van tijd op!!!!
Zeker als je de heksen en kaboutertjes niet permanent in het oog houd.
Het beste is een dagelijks rantsoen,dan houd de voorraad toch nog enkele dagen.
Zeker als je de heksen en kaboutertjes niet permanent in het oog houd.
Het beste is een dagelijks rantsoen,dan houd de voorraad toch nog enkele dagen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1095547
Homepage ID
1250695
Smaak
A
Teller
6199
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Zet de oven op 180graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid