Pannenkoekentaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 09/15/2004 - 17:13
Bereidingswijze
Het wordt een stapeltaart. Zorg ervoor dat de randen van de pannenkoeken goed op elkaar passen. Leg 2 pannenkoeken als bodem op elkaar op een ronde schaal. Smeer of leg de vulling in een dunne laag erop en dek deze of met de volgende twee pannenkoeken . Ga zo door totdat alle pannenkoeken op zijn. Besmeer de bovenste pannenkoek aan de bovenzijde met jam, chocoladepasta of kwark en versier met schuimpjes of snoepjes. Als je goed stapeld hebt kun je deze kleurige taart met een scherp mes voorzichtig in punten snijden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
2 pakken(a 8 stuks(kant-en-klare pannenkoeken.
  • KIES UIT DE VOLGENDE VULLINGEN: aardbeienjam, chocoladepasta, rozijnen en gehakte walnoten gemengd met honing of stroop, plakjes banaan of kiwi, aardbeien, plakjes appel of perzik, vruchtenkwark.
  • VOOR DE VERSIERING: bananenschuimpjes, M&M's of smarties.
  • Leuke tips
    Maak er een hartige flensjestaart, de zogenaamde sandwichtaart van door als vulling roomkaas of smeerkaas, druiven, pate, reepjes ham, plakjes komkommer of tomaat en geraspte wortels te gebruiken.
    Bereidingstijd
    0-10 min
    Keuken
    U
    Soort gerecht / gang
    Feestmaaltijd
    Recept ID
    1095427
    Homepage ID
    52812
    Smaak
    A
    Teller
    3586
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    1
    Aantal reacties
    1
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Voorbereiding
    Haal de pannenkoeken uit de verpakking en leg ze op een schaal. Het is lekkerder als ze even worden opgewarmd. Zet ze 10 minuten in een oven van 160?C of afgedekt in de magnetron, 2 minuten op 800 watt. Maak een keuze uit de vullingen die je lekker vindt en zet die naast elkaar.
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    jacoba_b
    Gelegenheid