Bereidingswijze
Het wordt een stapeltaart. Zorg ervoor dat de randen van de pannenkoeken goed op elkaar passen. Leg 2 pannenkoeken als bodem op elkaar op een ronde schaal. Smeer of leg de vulling in een dunne laag erop en dek deze of met de volgende twee pannenkoeken . Ga zo door totdat alle pannenkoeken op zijn. Besmeer de bovenste pannenkoek aan de bovenzijde met jam, chocoladepasta of kwark en versier met schuimpjes of snoepjes. Als je goed stapeld hebt kun je deze kleurige taart met een scherp mes voorzichtig in punten snijden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
2 pakken(a 8 stuks(kant-en-klare pannenkoeken.KIES UIT DE VOLGENDE VULLINGEN: aardbeienjam, chocoladepasta, rozijnen en gehakte walnoten gemengd met honing of stroop, plakjes banaan of kiwi, aardbeien, plakjes appel of perzik, vruchtenkwark. VOOR DE VERSIERING: bananenschuimpjes, M&M's of smarties.
Leuke tips
Maak er een hartige flensjestaart, de zogenaamde sandwichtaart van door als vulling roomkaas of smeerkaas, druiven, pate, reepjes ham, plakjes komkommer of tomaat en geraspte wortels te gebruiken.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1095427
Homepage ID
52812
Smaak
A
Teller
3586
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Haal de pannenkoeken uit de verpakking en leg ze op een schaal. Het is lekkerder als ze even worden opgewarmd. Zet ze 10 minuten in een oven van 160?C of afgedekt in de magnetron, 2 minuten op 800 watt. Maak een keuze uit de vullingen die je lekker vindt en zet die naast elkaar.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid