Bereidingswijze
Ontkorst de sneetjes brood. Klop in een wijde schaal het ei, de eidooier, de suiker en de kaneel schuimig. Klop er de melk door.
Leg de sneetjes brood met 1 kant even in het ei-melkmengsel. Wentel ze en laat ze er met de andere kant even in liggen tot ze doorweekt zijn.
Leg de sneetjes die voldoende zijn geweekt in een hoekje van de schotel voorzichtig op elkaar. Ze mogen niet breken.
Verwarm in de koekenpan de helft van de vloeibare margarine tot het lichtbruin kleurt. Bak hierin 4 sneetjes brood aan beide kanten op een matig vuur goudbruin. Leg ze dakpansgewijs op een voorverwarmde schaal. Bak nog 4 sneetjes.
Leg de sneetjes brood met 1 kant even in het ei-melkmengsel. Wentel ze en laat ze er met de andere kant even in liggen tot ze doorweekt zijn.
Leg de sneetjes die voldoende zijn geweekt in een hoekje van de schotel voorzichtig op elkaar. Ze mogen niet breken.
Verwarm in de koekenpan de helft van de vloeibare margarine tot het lichtbruin kleurt. Bak hierin 4 sneetjes brood aan beide kanten op een matig vuur goudbruin. Leg ze dakpansgewijs op een voorverwarmde schaal. Bak nog 4 sneetjes.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
Leuke tips
Bestrooi de wentelteefjes met fijne tafelsuiker. Serveer er naar wens appelmoes apart bij
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1094674
Homepage ID
1075122
Smaak
H
Teller
851
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid