Bereidingswijze
Snij de salami in kleine blokjes en doe die in een kom. Was de komkommer, verwijder het zaad en snij de komkommer in kleine blokjes, doe deze vervolgens bij de salami. Verknip de peterselie erboven en schep de tomatensaus erdoor, dit is de vulling. Op elk plakje deeg schep je nu 1 el vulling. Smeer op de rand van elk plakje nu wat losgeklopt ei en vouw de plakjes dubbel. Druk de randen met de tanden van een vork goed dicht en strijk nog een beetje ei over de boven kant van het rolletje. De Mexicano's zijn l;aar voor de oven. Bakpapier op de bakplaat, de Mexicano's erop en bakken maar...20 min. wachten en smullen !
Vertel iets leuks over dit recept
Oh zo lekker en eenvoudig !
Ingrediƫnten
>1 pakje diepvries bladerdeeg (10 plakjes) >1 ei >150 g salami (in plakken van 1/2 cm) >een kwart komkommer >2 takjes peterselie >2 el tomatensaus (Tomato Frito bv.)
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakpapier
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1090906
Homepage ID
879413
Smaak
H
Teller
1310
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200!?C (Gas 4). Strooi wat bloem op het aanrecht en laat het bladerdeeg erop ontdooien (10 min.). Klop in een kommetje het ei los met 1 el water.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid