Omhulde bonbons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 07/20/2004 - 15:49
Bereidingswijze
Vorm kleine balletjes van de marsepein
Smelt de chocolade au bain marie
Dompel de marsepein met een vork in de chocolade
Leg de bonbons op bakpapier en laat ze drogen (niet in de koelkast)
Tip : Versier de bonbons met stukjes noot, snoepjes of gedroogd fruit.
Vertel iets leuks over dit recept
Heel leuk om te doen met kinderen op een regenachtige dag.
Ingrediƫnten
150 gram marsepein
250 gram pure chocolade
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1090525
Homepage ID
19688
Smaak
Z
Teller
1487
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mariellemarcel
Gelegenheid