Pasta met walnotensaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 06/22/2004 - 13:10
Bereidingswijze
Smelt de boter en fruit de ui- en knoflook ca. 3 minuten. Roer de helft van de noten, oregano, creme fraiche en de melk erdoor. Laat dit 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi haar met de rest van de noten en de peterselie.
Kook intussen de pasta al dente gaar.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk vegetarisch hoofdgerecht
Ingrediƫnten
pasta naar keuze, 1 ui, 1 knoflookteentje, 150 gram gepelde walnoten, 15 gram boter,
1 tl oregano, 2 dl creme fraiche, 1,5 dl melk, 4 el gesnipperde peterselie, 150 grs geraspte kaas, zout, peper.
Leuke tips
Serveer de geraspte kaas apart.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
1088103
Homepage ID
9511
Smaak
R
Teller
3523
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Ui en knoflook snipperen. Hak de walnoten fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
titialouise
Gelegenheid