Bereidingswijze
Splits de eieren.
Zet de mixer in het eiwit en klop het, samen met citroensap, tot het mengsel stijf is.
Lepel voor lepel klop je nu ook de poedersuiker erdoor.
Het mengsel moet er glimmend en stevig uitzien!
Schep het eiwit met een lepel in een spuitzak met kartelmond.
Spuit toefjes van ca. 3 cm breed naast elkaar op de bakplaat.
Hou ten minste 1 cm afstand tussen de toefjes.
Bestrooi de schuimpjes met gekleurde spikkeltjes en bak ze 25 minuten in de oven.
Zet de oven uit en laat ze nog een half uur in de oven staan.
Zet de mixer in het eiwit en klop het, samen met citroensap, tot het mengsel stijf is.
Lepel voor lepel klop je nu ook de poedersuiker erdoor.
Het mengsel moet er glimmend en stevig uitzien!
Schep het eiwit met een lepel in een spuitzak met kartelmond.
Spuit toefjes van ca. 3 cm breed naast elkaar op de bakplaat.
Hou ten minste 1 cm afstand tussen de toefjes.
Bestrooi de schuimpjes met gekleurde spikkeltjes en bak ze 25 minuten in de oven.
Zet de oven uit en laat ze nog een half uur in de oven staan.
Aantal personen
25.00
Ingrediƫnten
* 3 eieren
* 5 druppels citroensap
* 250 g poedersuiker
* 1 potje musket gemengde spikkeltjes
* 5 druppels citroensap
* 250 g poedersuiker
* 1 potje musket gemengde spikkeltjes
Hulpmiddelen & keukengerei
* mixer
* spuitzak (met kartelmond met grote opening)
* bakpapier
* spuitzak (met kartelmond met grote opening)
* bakpapier
Leuke tips
Bevat per eenpersoonsportie:
energie 35 kCal
eiwit 1 g
vet 0 g
koolhydraten 8 g
energie 35 kCal
eiwit 1 g
vet 0 g
koolhydraten 8 g
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1085672
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
616
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 175 ?C of gasovenstand en leg het bakpapier op de bakplaat.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid