Paddenstoelenragout

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 07/08/1998 - 11:10
Bereidingswijze
Maak de champignons, oesterzwammen, shii-take of grotchampignons schoon(halveer eventueel de grote exemplaren). Bak ze enkele min. in de olie.
Voeg de zilveruitjes toe en bak ze enkele min. mee. Voeg een scheutje water en de Paturain of Boursain toe en laat dit smelten. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de spinazie toe en laat de blaadjes al omscheppend slinken. Bind het stoofvocht met de aangelengde ma?zena.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vegetarisch gerecht met verschillende soorten paddestoelen, geserveerd met rijst.
Ingrediƫnten
300 gr. kortkokende zilvervliesrijst
100 gr. verse uitgelekte zilveruitjes
250 gr. champignons
150 gr. oesterzwammen
100 gr. shii-take of grotchampignons
2 eetl. olie
100 gr. Paturain of Boursin
peper
zout
100 gr. schoongemaakte spinazie
2 theel. ma?zena
Hulpmiddelen & keukengerei
-
Leuke tips
Serveer met de gekookte zilvervliesrijst en een tomatensalade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
108
Homepage ID
305
Smaak
N
Teller
1623
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
23
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak.
Kook de zilveruitjes enkele min. in water en laat ze goed uitlekken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
speedy