Bereidingswijze
Schep met de ijsbolletjestang een bolltjes ijs op het bord. Zet op het bolletje een ijsbekertje (als hoed). Versier het bolletjes ijs met 2 rozijntjes als ogen en een partje aarbei als mond. Spuit met de bus toefjes naturel een clownskraag om het ijsbolletje.
En versier het bord met vruchtenhagel.
En versier het bord met vruchtenhagel.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
nagerecht voor de kleine kinderen
Ingrediƫnten
bak(1lt)roomijs ;
rozijntjes;
aardbei;
vruchtenhagel (doosje 200 gr.);
1 bus toefjes naturel;
4 ijsbekertjes.
rozijntjes;
aardbei;
vruchtenhagel (doosje 200 gr.);
1 bus toefjes naturel;
4 ijsbekertjes.
Hulpmiddelen & keukengerei
borden; ijsbolletjestang
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1078238
Homepage ID
907548
Smaak
Z
Teller
1060
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de aarbei in kleine partjes voor de mondjes op het bolletje ijs.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid