Kokosblokjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 03/20/2004 - 09:08
Bereidingswijze
Verdeel het mengsel in twee helften. Kleur de ene helft met roze kleurstof en verdeel het gelijkmatig. Druk het roze mengsel stevig aan in het bakblik. Druk het witte mengsel op het roze mengsel en strijk de bovenkant glad. Laat het een uur in de ijskast opstijven. Haal de kokosplak uit het bakblik en snijd het in vierkantjes of reepjes. De kokosblokjes zijn in een afgesloten trommel maximaal 3 weken te bewaren op een koele, donkere plaats.
Aantal personen
30.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
2 koppen poedersuiker - 1/4 theelepel krimmetart - 400 gram gecondenseerde melk - 3 1/2 kop geraspte kokos - 3 druppels sroze levenmiddelenkleurstof
Hulpmiddelen & keukengerei
krimmetart of wel cream tartar is een aroma
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1078053
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
2553
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bestrijp een bakblik van 20 x 20 cm met gesmolten boter. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Zeef de opedersuiker en krimmetart in een grote kom. Maak in het midden een kuiltje en voeg de melk toe. Roer met een pollepel de helft van de kokos erdoor. Voeg de rest van de kokos er aan toe en met de handen alle ingredienten tot een samenhangende massa mengen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
luckyjo
Gelegenheid