Bereidingswijze
Witlof in stukken snijden en gaar koken, rostirondjes tegelijk bakken in olijfolie. Vlees aanbakken in hete olijfolie en dan op lager vuur gaar laten worden, hele pot frambozen erbij doen en doorwarmen, glaasje port erbij doen en lekker laten inkoken. Saus binden door schepje maizena aan te maken met een beetje water, papje ervan roeren en dit door de saus doen, saus wordt hier dikker van.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Struisvogelbiefstuk in frambozenportsaus
Ingrediƫnten
twee lapjes struisvogelbiefstuk (aldi vriezer), rostirondjes, gekookte witlof, olijfolie, pofje frambozen op sap, glaasje rode ruby port, maizena.
Hulpmiddelen & keukengerei
snijplank, mes, twee koekenpannen, sauspan, kookpan.
Leuke tips
Glaasje rode cotes du roussilon erbij??
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1077714
Homepage ID
26383
Smaak
Z
Teller
6583
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
witlof in stukken snijden.vlees klaar leggen op snijplank.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid