Bereidingswijze
Verwarm de grill voor.
Roer het gehakt los met een vork en vermeng met het ei, ketjap, peper en zout.
Roer de mais en de fruitjes erdoor en vorm 8 platte balletjes. Doe in een ingevette ovenschaal.
Zet 10 minuten onder de grill en keer halverwege.
Laat uitlekken op keukenpapier.
Roer het gehakt los met een vork en vermeng met het ei, ketjap, peper en zout.
Roer de mais en de fruitjes erdoor en vorm 8 platte balletjes. Doe in een ingevette ovenschaal.
Zet 10 minuten onder de grill en keer halverwege.
Laat uitlekken op keukenpapier.
Ingrediƫnten
150 g mager rundergehakt
1 ei
1 lepel ketjap
peper
zout
4 lepels maiskorrels
1 lepel fruitjes
1 ei
1 lepel ketjap
peper
zout
4 lepels maiskorrels
1 lepel fruitjes
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1077045
Homepage ID
1070701
Smaak
A
Teller
587
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid