Bladerdeegtaart met cheddar

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 03/06/2004 - 07:07
Bereidingswijze
Meng de melk, de room en de eierdooiers goed door elkaar in een mengkom. Kruid met zout, peper, nootmuskaat en paprika. Voeg de kaas bij dit mengsel en giet het geheel in de taartvorm. Laat de taart gedurende 30 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 180?C.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
typisch Engels, die Cheddar, lekker ter afwisseling van de regelmatige taartenbrouwers, hij is stevig , en kompakt, en is heel makkelijk te maken!
Ingrediƫnten
  • 1 rol kant-en-klaar bladerdeeg
  • 225 g cheddar
  • 1/4 liter melk
  • 1/4 liter room
  • 3 eierdooiers
  • zout en peper
  • nootmuskaat
  • paprika
  • Hulpmiddelen & keukengerei
    een taartvorm van 24 cm
    Bereidingstijd
    30-60 min
    Keuken
    Engels
    Soort gerecht / gang
    Buffet
    Recept ID
    1076353
    Homepage ID
    1201245
    Smaak
    H
    Teller
    1985
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    6
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Voorbereiding
    Bekleed een taartvorm van 24 cm met losse bodem met het bladerdeeg. Snijd de cheddar in kleine stukjes. Voorverwarmde oven van 180?C.
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    helenben
    Gelegenheid