Aardappelspiesjes van de grill

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/01/2004 - 06:03
Bereidingswijze
Kook de krieltjes ca. 10 minuten in water met wat zout en laat ze op een vergiet uitdampen. Snijd de gepelde ui en de schoongemaakte paprika in stukken. Maak de champignons schoon en laat de worstjes uitlekken.
Prik afwisselend aardappeltjes, stukjes ui, paprika en borrelworstjes aan satestokjes. Bestrijk de spiesjes voor en tijdens het grilleren. Ingredienten regelmatig met olie bestrijken en bak ze in ca. 10 minuten op een voorverwarmde grill bruin.
Keer de spiesjes wel regelmatig. Serveer er eventueel (hot) ketchup bij.

Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
  • ca. 250 g kleine, geschrapte krieltjes
  • zout
  • 1 ui
  • 1 groene paprika
  • 12 kleine champignons
  • 1 blikje borrelworstjes
  • olie
  • Hulpmiddelen & keukengerei
    satestokjes, grill
    Leuke tips
    Leuke spiesjes, die in een gewone grill bereid kunnen worden. Voor kinderen is het een waar feest, als zij ze zelf op de tafelgril mogen bakken.
    Bereidingstijd
    10-20 min
    Keuken
    Nederlands
    Soort gerecht / gang
    Bijgerecht
    Recept ID
    1075741
    Homepage ID
    1201245
    Smaak
    H
    Teller
    899
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    2
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    helenben
    Gelegenheid