Bereidingswijze
Kook de krieltjes ca. 10 minuten in water met wat zout en laat ze op een vergiet uitdampen. Snijd de gepelde ui en de schoongemaakte paprika in stukken. Maak de champignons schoon en laat de worstjes uitlekken.
Prik afwisselend aardappeltjes, stukjes ui, paprika en borrelworstjes aan satestokjes. Bestrijk de spiesjes voor en tijdens het grilleren. Ingredienten regelmatig met olie bestrijken en bak ze in ca. 10 minuten op een voorverwarmde grill bruin.
Keer de spiesjes wel regelmatig. Serveer er eventueel (hot) ketchup bij.
Prik afwisselend aardappeltjes, stukjes ui, paprika en borrelworstjes aan satestokjes. Bestrijk de spiesjes voor en tijdens het grilleren. Ingredienten regelmatig met olie bestrijken en bak ze in ca. 10 minuten op een voorverwarmde grill bruin.
Keer de spiesjes wel regelmatig. Serveer er eventueel (hot) ketchup bij.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
Hulpmiddelen & keukengerei
satestokjes, grill
Leuke tips
Leuke spiesjes, die in een gewone grill bereid kunnen worden. Voor kinderen is het een waar feest, als zij ze zelf op de tafelgril mogen bakken.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1075741
Homepage ID
1201245
Smaak
H
Teller
899
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid