Bereidingswijze
Bewaar de eieren in ruim koud water en verwarm de olie in de wok.
Roerbak hierin de groenten met de sambal, de pindakaas, het water en de ketjap.
Maak op smaak af met zout en peper.
Snijd de eieren met de eiersnijder in plakjes.
Verwarm de eieren in de saus of serveer ze apart.
Lekker met gekookte rijst en een groene salade.
Voeg de seroendeng en de kiemgroente op het laatst toe.
Roerbak hierin de groenten met de sambal, de pindakaas, het water en de ketjap.
Maak op smaak af met zout en peper.
Snijd de eieren met de eiersnijder in plakjes.
Verwarm de eieren in de saus of serveer ze apart.
Lekker met gekookte rijst en een groene salade.
Voeg de seroendeng en de kiemgroente op het laatst toe.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
Hulpmiddelen & keukengerei
wok, warmtebron, eiersnijder en bestek
Leuke tips
Eitip
als onderdeel van een Oosters buffet een aanrader en ook te serveren in een groot groen blad van de banaan
als onderdeel van een Oosters buffet een aanrader en ook te serveren in een groot groen blad van de banaan
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1075561
Homepage ID
1201245
Smaak
H
Teller
2013
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid