Aardappelen koken - zonder schil

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 02/25/2004 - 21:12
Bereidingswijze
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken van gelijke grootte.Zet de aardappelen op met 1 theelepel zout en zoveel water dat ze net onder staan.


Doe het deksel op de pan en breng het water aan de kook.
Zet het vuur laag en laat de aardappelen in 20 minuten gaarkoken.
Giet de aardappelen af en laat ze uitdampen.

Vertel iets leuks over dit recept
Vastkokende aardappelen:
Ingrediƫnten
  • aardappelen
  • 1 theelepel zout
  • Bereidingstijd
    10-20 min
    Keuken
    U
    Soort gerecht / gang
    Bijgerecht
    Recept ID
    1075209
    Homepage ID
    1201245
    Smaak
    N
    Teller
    1004
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    0
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    helenben
    Gelegenheid