Bereidingswijze
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken van gelijke grootte.Zet de aardappelen op met 1 theelepel zout en zoveel water dat ze net onder staan.
Doe het deksel op de pan en breng het water aan de kook.
Zet het vuur laag en laat de aardappelen in 20 minuten gaarkoken.
Giet de aardappelen af en laat ze uitdampen.
Doe het deksel op de pan en breng het water aan de kook.
Zet het vuur laag en laat de aardappelen in 20 minuten gaarkoken.
Giet de aardappelen af en laat ze uitdampen.
Vertel iets leuks over dit recept
Vastkokende aardappelen:
Ingrediƫnten
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1075209
Homepage ID
1201245
Smaak
N
Teller
1004
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid