Bereidingswijze
Kook de aardappeltjes in schil 15 min.afkoelen,pellen en halveren en met weining zout omschudden.Voor de saus kwark,yoghurt en de kruiden vermengen.De aardappeltjes erdoor scheppen.Over de borden verdelen en met dillegroen en zalmeitjes garneren
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
- 400 gr krielaardappeltjes
- zalmeitjes
- 2 eetl magere kwark
- 200 gr magere yoghurt
- 2 eetl dille,peterselie,bieslook
- zout en peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1073858
Homepage ID
1075122
Smaak
H
Teller
352
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid