Bereidingswijze
Hoe gaan we dit maken? Voor het deeg: Lees de aanwijzing op de verpakking goed en leg de plakken croissantdeeg op een met wat bloem bestrooid aanrecht. Bestrijk de deegplakken met een kwastje met wat water. Schep in het midden van elk deegplakje een klein beetje ketchup of mosterd en leg hierop een knakworstje. Rol nu het deeg voorzichtig op, zodat het rondom het worstje zit. Leg ze nu op een bakblik, wat bedekt is met vetvrij bakpapier. Niet te dicht tegen elkaar. Bestrijk met een kwastje de rolletjes met het losgeklopte ei. Laat de rolletjes 5 minuten rusten en zet ze dan in een voorverwarmde oven op 180?C. Bak ze in ongeveer 20 minuten goudbruin en knapperig. Om ze niet te vergeten, kan je het beste de keukenwekker instellen op 15 minuten en dan even kijken of ze al goed zijn. Deze knakworstjes direct uit de oven op een schaal zetten en opeten. Pas op, ze kunnen heet zijn!
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
leuk voor een kinderfeestje voor tussendoor
Ingrediƫnten
2 blikjes croissantdeeg
1 blikje knakworstjes (Spar)
3 eetlepels tomatenketchup of mosterd (Spar)
1 losgeklopt ei
vetvrij bakpapier
bloem (Spar
1 blikje knakworstjes (Spar)
3 eetlepels tomatenketchup of mosterd (Spar)
1 losgeklopt ei
vetvrij bakpapier
bloem (Spar
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1073161
Homepage ID
1079353
Smaak
H
Teller
2507
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid