Gerookte zalmrolletjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 02/04/2004 - 13:01
Bereidingswijze
1 Bak de uisnippers in de koekenpan in een beetje boter zacht en glazig. Schep de uisnippers uit de pan. Doe de rest van de boter in de pan en bak hierin op een vrij hoog vuur de champignons knapperig en lichtbruin.

2 Schep de champignons uit de pan. Hak ze in kleine stukjes. Laat ze afkoelen en roer dan de fijngehakte dille, creme fraiche en de uitjes erdoor.

Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.

3 Schep op elk plakje zalm iets van het paddestoelmengsel. Rol de plakjes op.
Leg op elk bord 2 gevulde zalmrolletjes.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
... gevuld met paddestoelen
Ingrediƫnten
- 1 kleine ui

- 150 gr champignons

- 50 gr boter

- 2 el fijngehakte dille

- 125 ml creme fraiche

- 4 el creme fraiche voor de garnering

- zout

- peper

- 8 plakken gerookte zalm

- 4 takjes dille
Hulpmiddelen & keukengerei
* borstel

* maatbeker

* scherp mes

* koekenpan

* mengschaal

* pollepel of spatel

* 4 borden
Leuke tips
Garneer het bord met een beetje creme fraiche en een takje dille.

Serveer er in driehoekjes gesneden warme toast bij.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1072234
Homepage ID
3159
Smaak
R
Teller
1214
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
# pel en snipper de ui

# borstel de champignons schoon

# snijd de champignons in plakjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
femkemireille
Gelegenheid