Bereidingswijze
Zo doe je dat: 1. Haal de bakplaat uit de oven en leg er wat bakpapier op. Verwarm de oven voor op 175 ?C of gasovenstand 3. 2. Snij de worsten in de lengte in tweeen. Snij elk plakje kaas in 4 ongeveer even brede repen. Leg op 8 halve worsten een reep kaas. Snij ook de plakken ham in 8 reepjes. Leg de reepjes ham op de kaas. 3. Spuit een paar toefjes groene ketchup op de ham en leg de andere halve worst er bovenop. 4. Leg de worsten op de bakplaat, doe ovenwanten aan en schuif de plaat in de oven. Verwarm de worsten in ongeveer 5 minuten. 5. Leg op elke worst een augurkje en prik 'm vast met een cocktailprikkertje met een vlaggetje.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
? 8 Frankfurters (of andere grote knakworsten)
? 2 plakken jonge kaas (voorgesneden)
? 2 plakjes achterham
? groene ketchup
? 8 kleine augurken
? 2 plakken jonge kaas (voorgesneden)
? 2 plakjes achterham
? groene ketchup
? 8 kleine augurken
Hulpmiddelen & keukengerei
? cocktailprikkers
? bakpapier
? bakpapier
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1072095
Homepage ID
1030044
Smaak
A
Teller
630
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid