Bereidingswijze
Meng de bloem, het bakpoeder, het zout en het boekweitmeel. Roer er scheutsgewijs het water door. Smelt de boter. Roer de stroop door de boter en roer het mengsel door het beslag. Klop het ei los en voeg toe.
Smelt wat boter in een pan en bak pannenkoekjes van 10 cm doorsnede. Vul met de op maat gesneden banaan, rol op en zet vast met een cocktailprikker. Als variatie in de vulling kan u ook kaas of knakworst gebruiken.
Smelt wat boter in een pan en bak pannenkoekjes van 10 cm doorsnede. Vul met de op maat gesneden banaan, rol op en zet vast met een cocktailprikker. Als variatie in de vulling kan u ook kaas of knakworst gebruiken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
75 g bloem
20 g bakpoeder
zout
250 g boekweitmeel
esdoornstroop
50 g boter (roomboter)
1 ei
4 bananen
7 dl water
20 g bakpoeder
zout
250 g boekweitmeel
esdoornstroop
50 g boter (roomboter)
1 ei
4 bananen
7 dl water
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1070766
Homepage ID
1195515
Smaak
A
Teller
1021
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid