Bereidingswijze
Vermeng melk, suiker, meel en eieren. Voeg de gesmolten boter toe en klop goed door Giet in de taart vorm . Snijd heel dunne schijfjes zure appel of geraspte appel . en leg op het beslag. Sprinkel met suiker, noten naar keus, kaneel enz. Kan ook met abrikozen en perziken gemaakt worden. Bak in matige oven (18ograden C) voor 3/4 uur
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
als nagerecht met room of ijs
of als gebak bij de koffie
of als gebak bij de koffie
Ingrediƫnten
1 1/2kop z.r. meel
3/4 kop melk
2eieren
100ml gesmolten boter of margerine
3/4 kop suiker
3/4 kop melk
2eieren
100ml gesmolten boter of margerine
3/4 kop suiker
Hulpmiddelen & keukengerei
Taartvorm (20cm. diameter)
Houten lepel
Leuke tips
Serveer als nagerecht , warm met room of koud bij de koffie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
107074
Homepage ID
935826
Smaak
Z
Teller
801
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Weeg en meet alle ingredienten uit.
Zet de oven op 180 graden En taart vorm invetten.
Zet de oven op 180 graden En taart vorm invetten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht