Appel-amandel-kaneelmuffins

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/24/2004 - 22:35
Bereidingswijze
eieren, suiker,melk en gesmolten boter in een kom door elkaar kloppen daarna de bloem bakpoeder zout en kaneel vermengen
en zeef dit over de botermaasa goed vermengen
schil de appels en verwijder de klokhuizen snij nu de appels in kleine blokjes en vermeng ze samen met de amandelschaafsel door het beslag
schep het beslag nu in de papieren caisses(12 stuks) en strooi er de fijn gemaakte kandijsuiker en het kaneelpoeder overheen
oven op 200 graden verwarmen (gasstand 6)en bak ze 30 a35 min tot dat het mooi uitgerezen is en goudbriun zin en laat ze op een rooster afkoelen
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
voor bij de thee
Ingrediƫnten
80 gram suiker,2 eieren, 240 cc melk,100 gram boter 300 gram bloem,3 theelepels bakpoeder 1/2theelepelzout,1theelepel kaneelpoeder 4 kleine elstar appels
30 gram amandelschaafsel
voor de Garnering
1 eetlepel fijn gemaakte kandijsuiker
2 theelepels kaneel poeder
2 theelepels
Hulpmiddelen & keukengerei
papieren caisses en een muffin bakplaat
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1070271
Homepage ID
1198995
Smaak
P
Teller
1208
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
oudgrijs
Gelegenheid