Pannenkoekentaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/20/2004 - 11:22
Bereidingswijze
Appels schillen, klokhuis verwijderen en in dunne plakjes snijden. In koekenpan boter verhitten en appel zachtjes bakken. Rozijnen ca. 1 minuut meeverwarmen. Appel en rozijnen uit de pan scheppen en banaan in achtergebleven vet bakken. Pannenkoeken opwarmen. Met de 8 pannenkoeken laagjes maken met daartussen opeenvolgend: roomkaas, appel met rozijnen, roomkaas, banaan, roomkaas, appel met rozijnen en roomkaas. Ieder fruitlaagje besprenkelen met honing.
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker nagerecht voor een feestje!
Ingrediƫnten
2 friszure appels ~ 1 banaan ~ 20 g. boter of margarine ~ 60 g. blanke rozijnen ~ 8 pannenkoeken ~ 250 g. roomkaas ~ 3 eetlepels vloeibare honing
Leuke tips
Laatste pannenkoeken bestrooien met poedersuiker of andere versiering.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1069574
Homepage ID
1107285
Smaak
Z
Teller
1271
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
8 Pannenkoeken bakken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
aukjejetty
Gelegenheid